LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 5 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-DLC landt vandaag

Fijne Star Wars-dag! Om May the Fourth te vieren, verschijnen er vandaag nieuwe DLC-personagepakketten in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verscheen vorige maand op vrijwel alle moderne platformen. De game werd direct enorm positief ontvangen. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga boekte zelfs verkooprecords en verkocht binnen twee weken meer dan drie miljoen exemplaren. Wie nog steeds geen genoeg van dit gigantische Star Wars-avontuur kan krijgen, kan nu aan de slag met twee nieuwe personagepakketten in de game. Deze voegen een scala aan additionele speelbare personages uit het Star Wars-universum toe aan het grootste LEGO-avontuur ooit. De personagepakketten van The Mandalorian Seizoen 2 en Star Wars: The Bad Batch zijn nu verkrijgbaar. Je kunt de pakketten in actie zien in de onderstaande trailer.

Je kunt de nieuwe personages aanschaffen via de seizoenspas, of de pakketten los kopen. Ben je nog niet overtuigd van de game als geheel? Bekijk dan zeker onze review van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

BRON Warner Bros. Games

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?