Lego Star Wars: The Skywalker Saga boekt verkooprecord

Geplaatst:

Lego Star Wars: The Skywalker Saga is de grootste LEGO-game aller tijden. De lancering van de Star Wars-game heeft een nieuw verkooprecord geboekt.

Warner Bros. Games heeft bevestigd dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga de grootste lancering in de geschiedenis van LEGO-games heeft gehad. Binnen twee weken werden meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Op Twitter wordt deze mijlpaal gevierd. Het is natuurlijk niet heel verrassend nieuws. Gameland wordt met de dag groter en ook Star Wars heeft flink wat fans opgebouwd de afgelopen generaties. Het helpt ook dat de LEGO-game goed ontvangen werd door fans en critici. Bekijk hier onze review van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Binnenkort kun je genieten van de eerste DLC-pakketen in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 april 2022

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord