LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 5 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Lego Star Wars: The Skywalker Saga boekt verkooprecord

Lego Star Wars: The Skywalker Saga is de grootste LEGO-game aller tijden. De lancering van de Star Wars-game heeft een nieuw verkooprecord geboekt.

Warner Bros. Games heeft bevestigd dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga de grootste lancering in de geschiedenis van LEGO-games heeft gehad. Binnen twee weken werden meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Op Twitter wordt deze mijlpaal gevierd. Het is natuurlijk niet heel verrassend nieuws. Gameland wordt met de dag groter en ook Star Wars heeft flink wat fans opgebouwd de afgelopen generaties. Het helpt ook dat de LEGO-game goed ontvangen werd door fans en critici. Bekijk hier onze review van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Binnenkort kun je genieten van de eerste DLC-pakketen in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?