Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 5 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ontvangt DLC

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt een wagonlading aan DLC. Onder andere The Mandalorian en Rogue One komen terug in de downloadbare content.

Kun je geloven dat de aankondiging van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga alweer bijna drie jaar geleden werd gedaan? Deze visueel krachtige game streeft ernaar om de grootste LEGO-game aller tijden te worden. Als de initiële game daar niet voor zorgt, doet de DLC dat wel. De game gaat namelijk een hele hoop downloadbare content verwelkomen. Maar liefst zeven DLC-pakketten maken hun opwachting. De DLC bevat speelbare personages uit het sterrenstelsel, plus personages die niet in de negen films uit de saga voorkomen. De pakketten worden door het jaar heen uitgebracht. Zo kun je vanaf de lancering aan de slag met Greef Karga uit The Mandalorian en een jonge Han Solo uit het Solo: A Star Wars Story-personagepakket. Ook het Classic Characters- en het Trooper-pakket zijn vanaf die dag beschikbaar. Later dit jaar worden er nieuwe personagepakketten gedropt. Zo verschijnt op 19 april het Rogue One: A Star Wars Story-personagepakket. Op Star Wars-dag (4 mei) kun je vervolgens weer aan de slag met de The Mandalorian Seizoen 2- en Star Wars: The Bad Batch-personagepakketten. Je kunt de personages aanschaffen via de seizoenspas, of de pakketten los kopen.

onbekend

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt op 5 april 2022 op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De eerste DLC is tevens vanaf die dag beschikbaar.

BRON Warner Bros. Games

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?