2K onthult eerste gameplaybeelden WWE 2K24

-

De eerste gameplaybeelden van WWE 2K24 zijn ontuld. Hierin zien we nieuwe wedstrijdtypes en een aantal legendarische WrestleMania-figuren.

2K heeft de eerste WWE 2K24 gameplay trailer onthuld, waarin nieuwe wedstrijdtypes en iconische WrestleMania-momenten worden getoond. In de trailer zie je Superstars als Roman Reigns en LA Knight in de Ambulance Match, waarin het doel is om tegenstanders te verslaan en ze vast te zetten in de ambulance. Daarnaast worden in sneak peeks van de 2K Showcase...of the Immortals 40 jaar WrestleMania belicht, met legendarische figuren als Hulk Hogan en The Undertaker. Bijgewerkte Backstage Brawl arena's bieden nieuwe wapens en interactieve elementen, terwijl wedstrijden zoals de Casket Match en Special Guest Referee Match meer dynamiek toevoegen. De trailer onthult ook nieuwe roster toevoegingen zoals Seth Rollins en Trish Stratus.

De Deluxe Edition van WWE 2K24 is digitaal beschikbaar vanaf dinsdag 5 maart en fysiek beschikbaar op vrijdag 8 maart. De Forty Years of WrestleMania Edition is alleen digitaal verkrijgbaar op dinsdag 5 maart 2024 en de Standard Edition en Standard Cross-Gen Digital Edition zijn verkrijgbaar op vrijdag 8 maart.

Bron: 2K
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE 2K24

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord