Vince McMahon is maar een wazige vent in WWE 2K24

-

Vince McMahon, welke WWE-fan of vervente meme lord kent 'm niet? De voormalig WWE-baas was geruime tijd een prominent figuur binnen de worstelfederatie en zijn aanwezigheid in WWE 2K24 kan dan ook onder geen enkel beding in twijfel worden getrokken. Althans, dat was tot voor kort het geval, want Vince heeft naar verluidt wat op zijn kerfstok en daarom heeft 2K hem in WWE 2K24 nóg een facelift gegeven.

Of ja, facelift, Vince McMahon moet vanaf nu door het leven als de wazigste gast in WWE 2K24, en dat zegt heel veel. Dankzij enkele serieuze aantijgingen van seksueel wangedrag en andere zaken waar de honden geen brood van lusten, ligt McMahon momenteel onder een behoorlijk juridisch vergrootglas. En 2K neemt daar liever geen risico mee. Daarom heeft men McMahons gezicht in veel footage geblurd, wat soms voor een half geblurd scherm in WrestleMania Showcase cutscenes kan zorgen.

WWE 2K24 Review3

Gelukkig hoeft McMahon niet alleen door de game te gaan als een wazige vent. Ook Brock Lesnar - de personificatie van een homp spier met ledematen en een crew cut - heeft een soortgelijke facelift gekregen vanwege zijn betrokkenheid in de rechtszaak tegen McMahon. Net als McMahon duikt hij alleen op in de Showcase modus, maar valt hij niet te unlocken in de game.

Meer weten over WWE 2K24? Lees hier onze uitgebreide WWE 2K24 review.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE 2K24

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord