Trailer: Vol op 't gas in nieuwe Need for Speed Unbound trailer

Geplaatst:
Aangepast: 21 november 2022 22:15

Electronic Arts strooit met Need for Speed Unbound trailers alsof het Strooipiet zelf is. In deze nieuwe trailer ligt de focus op de Speed Races die je in Need for Speed kunt doen.

Gas op die lollie lijkt het devies te zijn in de nieuwe Need for Speed Unbound trailer. Immers draait Need for Speed natuurlijk om - hoe kan het ook anders - snelheid. In de game kun je speciale Speed Races voltooien om te laten zien wie er nou echt het gaspedaal het hardst kan indrukken. De trailer laat ook de Mercedes 190 E in actie zien. Naast het pure racen krijgen we in deze nieuwe trailer ook een kijkje te zien bij het wedkantoor. Sidebets geeft je de mogelijkheid om een wedje te leggen. Daarnaast zie je ook de meetups, waar je vast kennis kan maken met je tegenstanders.

Need for Speed Unbound verschijnt op 2 december voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Unbound

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Criterion Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord