High On Life

  • Ontwikkelaar Squanch Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Wacky shooter High On Life onthuld

Knal de nodige rare aliens kapot in de nieuwe first-person shooter High On Life. De game wordt ontwikkelt door de bedenker van de populaire animatieserie Rick & Morty en Squanch Games.

In High On Life moet een je alien drugskartel helemaal uitroeien. Dit doe je met rare, levende wapens die tijdens gevechten zelfs tegen je praten. Daarnaast krijg je in de trailer verschillende omgevingen en vijanden te zien waar je het tegen op moet nemen in de game. De volledige trailer van High On Life is hieronder te bekijken.

High On Life komt uit voor de pc, Xbox-consoles en is vanaf dag een beschikbaar op de Game Pass. Een releasedatum is nog niet bekend

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?