Trailer: De High On Life DLC is vanaf volgende week te spelen

Geplaatst:

Ontwikkelaar Squanch Games maakte onlangs al bekend dat High On Life een DLC krijgt. Nu is ook de releasedatum van de DLC vrijgegeven.

De game kwam vorig jaar uit voor de Xbox en pc en was meteen een hit. High On Life brak zelfs Game Pass records. Vanaf juli konden ook PlayStation gamers aan de slag met de humoristische shooter. Een tijdje terug maakte de ontwikkelaar al bekend dat we een DLC voor de game konden verwachten, maar nu heeft die DLC ook eindelijk een releasedatum. De High On Life DLC gaat live op 3 oktober. Het lijkt erop dat Knifey de spotlight krijgt in de uitbreiding, aangezien de uitbreiding de naam High On Knife heeft gekregen. Daarnaast kom je in een gloednieuwe omgeving terecht met personages, gevaren en verrassingen die je nog niet eerder tegen bent gekomen. Heb je nog geen genoeg van de irritante stemmetjes van je wapens? Dan kun je volgende week lekker aan de slag met de uitbreiding voor High On Life.

De High On Life DLC is vanaf 3 oktober te spelen op de Xbox consoles, PlayStation consoles en pc.

Bron: YouTube Squanch Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot High On Life

Series

-

Uitgever

Squanch Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 december 2022

Ontwikkelaar

Squanch Games

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord