High On Life krijgt DLC genaamd High On Knife

Geplaatst: 17 maart 2023 21:25
-

De surprise hit van 2022 - genaamd High On Life - gaat de spelers verwennen met nieuwe content. Dit werd aangekondigd via Twitter.

Er is nog maar bar weinig bekend over de nieuwe content, maar we weten wel de naam: High On Knife. Je favoriet Australisch jachtmes staat in de spotlight. Het valt echter wel op dat de uitbreiding draait om één van de wapens die niet is ingesproken door Justin Roiland. Hij was verantwoordelijk voor stemmen van een flink aantal personages in de game. Nadat er echter controversie rondom de maker van Rick and Morty ontstond, stopte Justin Roiland bij Squanch Games. High On Knife wordt de eerste contentupdate/uitbreiding van High On Life sinds de lancering. Er is veel vraag naar meer content, aangezien High On Life de grootste Game Pass launch had van 2022.

Check hier onze review van High On Life.

High On Life is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. De first-person shooter is te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: High on Life
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot High On Life

Ontwikkelaar:

Squanch Games

Uitgever:

Squanch Games

Release:

13 december 2022

Best of gamescom 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord