High On Life

  • Ontwikkelaar Squanch Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

High On Life krijgt DLC genaamd High On Knife

De surprise hit van 2022 - genaamd High On Life - gaat de spelers verwennen met nieuwe content. Dit werd aangekondigd via Twitter.

Er is nog maar bar weinig bekend over de nieuwe content, maar we weten wel de naam: High On Knife. Je favoriet Australisch jachtmes staat in de spotlight. Het valt echter wel op dat de uitbreiding draait om één van de wapens die niet is ingesproken door Justin Roiland. Hij was verantwoordelijk voor stemmen van een flink aantal personages in de game. Nadat er echter controversie rondom de maker van Rick and Morty ontstond, stopte Justin Roiland bij Squanch Games. High On Knife wordt de eerste contentupdate/uitbreiding van High On Life sinds de lancering. Er is veel vraag naar meer content, aangezien High On Life de grootste Game Pass launch had van 2022.

Check hier onze review van High On Life.

High On Life is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. De first-person shooter is te spelen via Xbox Game Pass.

BRON High on Life

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?