High On Life

  • Ontwikkelaar Squanch Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

High on Life grootste launch in 2022 op Game Pass

High on Life is de grootste Game Pass release van 2022. Daarnaast ook de grootste launch ooit van een game van een derde partij op Game Pass.

Microsoft kondigde dit onlangs aan via hun Xbox blog. Dat de game populair is, was natuurlijk al bekend. Hij staat immers sinds gisteren al op positie één van meest populaire Game Pass games. Maar het gaat dus niet alleen om de meest populaire Game Pass game op dit moment, maar de grootste Game Pass launch van dit jaar. Daarnaast is het ook de grootste launch ooit van een game van een derde partij. Dit is gebaseerd op het aantal speeluren in de eerste vijf dagen dat de game op Game Pass stond. High on Life is een first-person shooter, ontwikkeld door het team van Justin Roiland, waarin je wapens tegen je praten. En vriendelijk zijn ze niet, maar toch worden ze over het algemeen wel gewaardeerd door spelers, als we tenminste de onderstaande Tweet van Xbox moeten geloven. Wil je meer weten over de game? Lees onze review van High on Life, geschreven door Bram.

High on Life ging live op 13 December en was toen ook meteen beschikbaar via Game Pass.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?