High on Life grootste launch in 2022 op Game Pass

Geplaatst:

High on Life is de grootste Game Pass release van 2022. Daarnaast ook de grootste launch ooit van een game van een derde partij op Game Pass.

Microsoft kondigde dit onlangs aan via hun Xbox blog. Dat de game populair is, was natuurlijk al bekend. Hij staat immers sinds gisteren al op positie één van meest populaire Game Pass games. Maar het gaat dus niet alleen om de meest populaire Game Pass game op dit moment, maar de grootste Game Pass launch van dit jaar. Daarnaast is het ook de grootste launch ooit van een game van een derde partij. Dit is gebaseerd op het aantal speeluren in de eerste vijf dagen dat de game op Game Pass stond. High on Life is een first-person shooter, ontwikkeld door het team van Justin Roiland, waarin je wapens tegen je praten. En vriendelijk zijn ze niet, maar toch worden ze over het algemeen wel gewaardeerd door spelers, als we tenminste de onderstaande Tweet van Xbox moeten geloven. Wil je meer weten over de game? Lees onze review van High on Life, geschreven door Bram.

High on Life ging live op 13 December en was toen ook meteen beschikbaar via Game Pass.

Bron: Xbox Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot High On Life

Series

-

Uitgever

Squanch Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 december 2022

Ontwikkelaar

Squanch Games

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord