Justin Roiland stopt bij Squanch Games

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2023 10:57

Squanch Games deelde onlangs op Twitter het nieuws dat Justin Roiland gaat stoppen bij de studio. De reden wordt in de aankondiging niet genoemd.

De ontwikkelaar benoemt de reden niet dat Roiland de studio gaat verlaten, maar de oprichter kwam onlangs nogal slecht in het nieuws. Hij wordt namelijk beschuldigd van huiselijk geweld. Adult Swim heeft naar aanleiding hiervan ook besloten de samenwerking met Roiland te beëindigen. Squanch Games is in 2016 opgericht door Roiland, maar de studio laat nu weten dat hij op 16 januari zijn ontslag in heeft gediend. Daarnaast gaat Squanch Games wel door met het maken van games zoals High on Life, ook zonder de originele maker. High on Life is een groot succes en is zelfs benoemd tot de grootste launch van 2022 op Game Pass. Laten we hopen dat de studio het goede werk ook zonder Roiland voort kan zetten.

Justin Roiland is per 16 januari gestopt met zijn werk bij Squanch Games.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot High On Life

Series

-

Uitgever

Squanch Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 december 2022

Ontwikkelaar

Squanch Games

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord