Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

High On Life

  • Ontwikkelaar Squanch Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Justin Roiland stopt bij Squanch Games

Squanch Games deelde onlangs op Twitter het nieuws dat Justin Roiland gaat stoppen bij de studio. De reden wordt in de aankondiging niet genoemd.

De ontwikkelaar benoemt de reden niet dat Roiland de studio gaat verlaten, maar de oprichter kwam onlangs nogal slecht in het nieuws. Hij wordt namelijk beschuldigd van huiselijk geweld. Adult Swim heeft naar aanleiding hiervan ook besloten de samenwerking met Roiland te beëindigen. Squanch Games is in 2016 opgericht door Roiland, maar de studio laat nu weten dat hij op 16 januari zijn ontslag in heeft gediend. Daarnaast gaat Squanch Games wel door met het maken van games zoals High on Life, ook zonder de originele maker. High on Life is een groot succes en is zelfs benoemd tot de grootste launch van 2022 op Game Pass. Laten we hopen dat de studio het goede werk ook zonder Roiland voort kan zetten.

Justin Roiland is per 16 januari gestopt met zijn werk bij Squanch Games.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?