Trailer: Releasewindow High On Knife onthuld

Geplaatst:

De populaire High On Life gaat een uitbreiding erbij krijgen. Tijdens de Xbox Games Showcase Extended kregen we nieuwe beelden te zien van High On Knife.

Is het weer lachen geblazen? Nou, dat valt nog even te bezien. De DLC High On Knife lijkt een wat donkerder pad te bewandelen. De uitbreiding speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van de main game af. Knifey - je Australisch en bloeddorstig jachtmes - krijgt een mysterieus pakketje en vanaf dat moment loopt alles in de soep. High On Knife introduceert horrorelementen en dat is expres gedaan, aldus ontwikkelaar Squanch Games. Ze willen namelijk de humor van de game wat balanceren met een gilletje hier en daar. Verder kent High On Knife twee nieuwe geweren. De ene heet Harper en wordt van stemwerk voorzien door Sarah Sherman. Het andere geweer heet B.A.L.L. en wordt van binnen bediend door een clubje kleine weirdo's. Squanch Games neemt via Xbox Wire ook nog even de tijd om de community te bedanken voor hun enthousiasme.

Het is allemaal wat, hé. Check hier onze review van High On Life.

High On Life is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles. High On Knife komt te verschijnen in de herfst van dit jaar. Uiteraard kan je de basegame spelen via Xbox Game Pass, maar de uitbreiding zul je toch echt moeten aanschaffen.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot High On Life

Series

-

Uitgever

Squanch Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 december 2022

Ontwikkelaar

Squanch Games

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord