Trailer: High On Life breekt Game Pass records

Geplaatst:

We wisten natuurlijk al dat High On Life de grootste launch voor Game Pass was in 2022. Squanch Games heeft echter via een nieuwe trailer laten weten dat er nog meer records zijn verbroken.

High On Life lanceerde op 13 december 2022 op Xbox Game Pass en PC Game Pass. Het brak toen het record voor grootste lancering voor de abonnementsdienst van dat jaar. Nu heeft Squanch Games laten weten dat High On Life ook de allergrootste singleplayer launch ooit was voor Xbox Game Pass. Daarnaast mag de first-person shooter de titel voor grootste third-party lancering tot nu toe met trots dragen. High On Life is gespeeld door meer dan 7,5 miljoen unieke spelers. De nieuwe trailer toont wat van de persreceptie. Ook de negatieve receptie wordt met een knipoog tentoongesteld.

Check hier onze High On Life review. Er komt ook een nieuwe DLC aan, genaamd High On Knife.

High On Life is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One. Uiteraard is de first-person shooter beschikbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Bron: Squanch Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot High On Life

Series

-

Uitgever

Squanch Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 december 2022

Ontwikkelaar

Squanch Games

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord