Trailer: War Hospital uitgesteld naar 2023

-

Tijdens de Nacon Connect showcase maakte de uitgever bekend dat War Hospital wordt uitgesteld naar 2023. Als troost kregen we wel nog een nieuwe trailer.

In de trailer krijgen we wat gameplay te zien met commentaar van de ontwikkelaar op de achtergrond. In War Hospital heb je een ziekenboeg voor soldaten in handen tijdens de Eerste Wereldoorlog in Noord-Frankrijk en is het je doel om zoveel mogelijk mensen in leven te houden. Dit betekent ook dat je soms voor moeilijke en pijnlijke keuzes komt te staan. Begin dit jaar kregen we al een filmische trailer te zien van deze game met heftige beelden, maar nu krijgen we ook echt wat gameplay te zien. Je speelt als Majoor Henry Wells, de hoofddokter van het oorlogsziekenhuis. Het dagelijkse leven in dit ziekenhuis draait om het maken van lastige keuzes onder druk en het managen van de beschikbare voorraden.

War Hospital is uitgesteld naar 2023 en er is nog geen specifieke datum vastgesteld.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot War Hospital

Ontwikkelaar:

Brave Lamb Studio S.A.

Uitgever:

Nacon

Release:

11 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord