Trailer: Warcraft III krijgt een remaster

Geplaatst: 2 november 2018 21:45
Aangepast: 3 november 2018 14:30
-

Fans van de Warcraft-serie wachten al zo'n vijftien jaar lang op een nieuwe Warcraft-game. Vandaag is tijdens de openingsceremonie van BlizzCon een remaster van de klassieker Warcraft III aangekondigd, met de naam Warcraft III: Reforged.

Warcraft III: Reforged is een volledige remaster van de welbekende RTS-klassieker. Alle personages en animaties krijgen een flinke visuele upgrade en de game zal in 4K-resolutie te spelen zijn. Er zullen nieuwe campaigns te spelen zijn die het verhaal van Warcraft opnieuw vertellen en ook de bekende 'World Editor' komt in de remaster terug. Warcraft III: Reforged is vanaf nu te pre-orderen. Wanneer je de speciale 'Spoils of War'-editie vooruitbestelt, krijg je ook nog eens wat leuks voor in je andere Blizzard-games cadeau.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar Warcraft III: Reforged komt ergens in 2019 naar pc.

Bron: BlizzCon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warcraft III: Reforged

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

28 januari 2020

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord