Warcraft III: Reforged

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 januari 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Warcraft III krijgt een remaster

Fans van de Warcraft-serie wachten al zo'n vijftien jaar lang op een nieuwe Warcraft-game. Vandaag is tijdens de openingsceremonie van BlizzCon een remaster van de klassieker Warcraft III aangekondigd, met de naam Warcraft III: Reforged.

Warcraft III: Reforged is een volledige remaster van de welbekende RTS-klassieker. Alle personages en animaties krijgen een flinke visuele upgrade en de game zal in 4K-resolutie te spelen zijn. Er zullen nieuwe campaigns te spelen zijn die het verhaal van Warcraft opnieuw vertellen en ook de bekende 'World Editor' komt in de remaster terug. Warcraft III: Reforged is vanaf nu te pre-orderen. Wanneer je de speciale 'Spoils of War'-editie vooruitbestelt, krijg je ook nog eens wat leuks voor in je andere Blizzard-games cadeau.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar Warcraft III: Reforged komt ergens in 2019 naar pc.

BRON BlizzCon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?