Trailer: Werp een eerste blik op de gameplay van NBA 2K23

Geplaatst: 30 juli 2022 14:30

Er is een geheel nieuwe trailer verschenen van NBA 2K23, waarin we een eerste blik kunnen werpen op het veld en de daarbij behorende gameplay.

We wisten al dat Michael Jordan op de cover van NBA 2K23 stond, maar de basketballers in actie zien op het veld is ook belangrijk. In de trailer staan vooral de spelers in de spotlight en hun reacties. Een overwinningsdans hoort er nu eenmaal bij als je weet te scoren. Het publiek zit echter ook niet stil en reageert met gejuich als hun favoriete team dit doet. Daarnaast kent NBA 2K23 ook een aantal vrouwenteams. Volgende week kunnen we nog meer informatie over de gameplay verwachten.

NBA 2K23 verschijnt op 22 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K23

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 september 2022

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord