Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

NBA 2K23

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 8 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor juni

De gratis PlayStation Plus games voor de maand juni zijn bekendgemaakt. Sony plaatste de bekendmaking van de games voor komende maand op diens blog.

Als PlayStation Plus-abonnee kun je je komende maand weer verzekeren van een aantal gratis games. Sony heeft nu uit de doeken gedaan welke games dit zijn. De meest in het oog springende is NBA 2K23. De basketballgame is onderdeel van de gratis games voor juni. Daarnaast kun je de prehistorie doen herleven met Jurassic World Evolution 2. Mocht je daardoor nog niet voldoende tot je trekken komen dan is ook Trek to Yomi onderdeel van de gratis PlayStation Plus games komende maand. Mocht je de PlayStation Plus games van mei dus nog niet hebben verzilverd, dan moet je snel zijn. De volgende batch games staat al klaar om ze te vervangen.

NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 en Trek to Yomi zijn vanaf 6 juni binnen te halen als je een PlayStation Plus-abonnee bent.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?