Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor juni

Geplaatst:
Aangepast: 31 mei 2023 19:17

De gratis PlayStation Plus games voor de maand juni zijn bekendgemaakt. Sony plaatste de bekendmaking van de games voor komende maand op diens blog.

Als PlayStation Plus-abonnee kun je je komende maand weer verzekeren van een aantal gratis games. Sony heeft nu uit de doeken gedaan welke games dit zijn. De meest in het oog springende is NBA 2K23. De basketballgame is onderdeel van de gratis games voor juni. Daarnaast kun je de prehistorie doen herleven met Jurassic World Evolution 2. Mocht je daardoor nog niet voldoende tot je trekken komen dan is ook Trek to Yomi onderdeel van de gratis PlayStation Plus games komende maand. Mocht je de PlayStation Plus games van mei dus nog niet hebben verzilverd, dan moet je snel zijn. De volgende batch games staat al klaar om ze te vervangen.

PlayStation Plus Games juni1

NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 en Trek to Yomi zijn vanaf 6 juni binnen te halen als je een PlayStation Plus-abonnee bent.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K23

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 september 2022

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord