Trailer: Michael Jordan pronkt op de cover van NBA 2K23

Geplaatst: 5 juli 2022 17:40

Het nieuwste deel in de populaire basketbalserie van 2K Games is officieel uit de doeken gedaan. Basketbalster Michael Jordan siert de cover van bepaalde NBA 2K23-edities.

Je leest het goed: Michael Jordan is voor de vierde keer prominent aanwezig op de cover van een NBA 2K-game. Zowel de Michael Jordan Editie als de gelimiteerde Championship Edition staan in het teken van de legendarische basketbalspeler. De keuze voor Jordan leek voor de hand te liggen. Niet alleen is het iconische rugnummer van de speler 23, maar zijn instelling komt overeen met het nieuwe thema van de MyPlayer campaign mode: Answer the call. In NBA 2K23 zien tevens de Michael Jordan Challenges uit NBA 2K11 na twaalf jaar van afwezigheid eindelijk weer het levenslicht. Ditmaal zijn die weergegeven in de vorm van vijftien uitdagingen uit de carrière van de basketbalster.

Je kunt de aankondigingstrailer hieronder terugvinden.

NBA 2K23 verschijnt op 22 september in de winkelschappen. Mocht je alvast het vorige deel willen proberen, dan kan dat gemakkelijk. NBA 2K22 staat op Xbox Game Pass.

Bron: NBA 2K
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K23

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 september 2022

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord