Downloadnieuws: Playstation Plus games voor mei zijn bekend

Geplaatst:

Nog een paar dagen te gaan en dan is april alweer voorbij. Daarom heeft Sony de PlayStation Plus games van mei bekendgemaakt. De komende maand kun je onder andere Chivalry 2 toevoegen aan je bibliotheek.

De maand mei staat vooral in het teken van games die tussen 2019 en 2022 verschenen. Dit keer dus geen day one release, zoals wel het geval was met april. Wat kun je verwachten? Je kunt in de laarzen stappen van een ridder en mensen neerslaan in Chivalry 2. Mocht dat niets voor je zijn, dan is er nog de racegame GRID Legends. Stap in de raceauto en behaal de snelste tijd op de vele circuits. Als je liever op de fiets stap, dan kun je aan de slag met Descenders. In deze game kun je met je fiets allerlei gekkigheden uithalen, in de hoop dat je niet ergens tegenaan knalt en dood neervalt. Voor meer informatie kun je de review van Chivalry 2 en de review van GRID Legends raadplegen.

Als je de Playstation Plus games van april nog moet downloaden dan moet je snel zijn. Je nog maar tot 1 mei om deze titels te downloaden.

PlayStation Plus Games Mei1

Chivalry 2, GRID Legends en Descenders kun je op 2 mei toevoegen aan je bibliotheek, mits je een PlayStation Plus abonnement hebt.

Bron: PlayStation Blog

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chivalry 2

Series

-

Uitgever

Tripwire Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 juni 2021

Ontwikkelaar

Torn Banner Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord