Ruziënde koningen in Chivalry 2 Regicide Update

Geplaatst: 22 mei 2024 16:50
-

De laatste - en tevens gratis - contentupdate voor Chivalry 2 is gearriveerd. Het is een royaal onderonsje in de Regicide Update!

Goedendag! Dat is het nieuwe wapen waarmee je de hoofden van je opponenten goed kan lek prikken. Ja, geweld is nodig, want de confrontatie tussen de Mason Order en het Agathian-leger nadert de conclusie. De landmacht heeft de taak om de poorten te doorbreken middels het gebruik van 'The Lion’s Thrust'. Wanneer de soldaten Malrick Castle zijn binnengedrongen, komen ze een geduchte tegenstander tegen: King Malric in levenden lijve. Aan de aanvallende partij om hier natuurlijk een stokje doorheen te steken. De update kent verder de Regicide Campaign Pass, nieuwe customizations-opties en meer.

Check hier onze review van Chivalry 2.

Chilvary 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Torn Banner Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chivalry 2

Ontwikkelaar:

Torn Banner Studios

Uitgever:

Tripwire Interactive

Release:

8 juni 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord