Trailer: Chivalry 2 ontvangt Raiding Party Update

Geplaatst:

Spelers die graag wat ridders neersabelen in Chivalry 2 kunnen hun hart ophalen vandaag. De Raiding Party Update brengt nieuwe content naar de actiegame.

De timing van de update is natuurlijk niet heel vreemd. Chivalry 2 is één van de PlayStation Plus games van de maand mei en hier maakt ontwikkelaar Torn Banner Studios graag gebruik van. De Raiding Party Update brengt een berg content naar de game, maar de belangrijkste feature moet toch wel de cross-platform parties bèta zijn. Spelers kunnen via een in-game vriendenlijst een party vormen - ongeacht het platform waarop gespeeld wordt. Daarnaast kunnen spelers zich opmaken voor een nieuwe map, genaamd The Sacking of Bridgetown. Dit welvarend stadje wordt straks het volgende slagveld, waarin spelers ook gebruik gaan maken van een nieuw wapen. De Heavy Cavalry Sword is een dodelijk strijdtuig voor de Man-at-Arms Footman Soldier and Knight Guardian. Verder kunnen spelers genieten van een nieuwe Campaign Pass, pantsers, paarden op de map Lionspire en een tijdsgebonden modus, genaamd Mounted Arena. De Raiding Party Update is nu beschikbaar.

Check hier onze review van Chivalry 2.

Chivalry 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De game is nu te downloaden via PlayStation Plus, maar je kan het ook spelen via Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Bron: Chivalry 2
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chivalry 2

Series

-

Uitgever

Tripwire Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 juni 2021

Ontwikkelaar

Torn Banner Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord