Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Meet your Maker

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 4 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PlayStation Plus games van april bekendgemaakt

De line-up van de PlayStation Plus games voor april is duidelijk geworden dankzij een blogpost van PlayStation. Er staat onder andere een grote titel tussen, net zoals een bekend personage van vroeger.

Het werd al eerder duidelijk dat Meet Your Maker direct beschikbaar op PlayStation Plus is. Sackboy: A Big Adventure is een andere titel van deze maand. In deze spin-off game van LittleBigPlannet staat het verhaal van Sackboy centraal. De derde en laatste titel van april is Tails of Iron. In deze game volg je Redgi, erfgenaam van de Rattentroon. Je moet proberen om het gebroken Koninkrijk te herstellen door de genadeloze Greenwart en zijn Kikkerclan te verbannen.

De nieuwe PlayStation Plus games zijn vanaf 4 april te downloaden voor gamers met het lidmaatschap.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?