Trailer: Meet Your Maker Dreadshore contentupdate onthuld

Geplaatst:

De eerste contentupdate voor Meet Your Maker is een feit. Vandaag leer je alles over de content van Sector 1: Dreadshore.

In Meet Your Maker Sector 1: Dreadshore verkas je naar - je raadt het al - Dreadshore. Deze kust was eerst een plek van voorspoed en welvaart, maar tegenwoordig is daar niks meer van waar. Naast de nieuwe omgeving kunnen spelers aan de slag met nieuw dodelijk speelgoed. Een nieuwe valstrik komt naar Meet Your Maker, genaamd de Sentry Beam. Deze lasers kunnen een lastige obstakel vormen voor degene die het doolhof probeert door te komen. Daarnaast moeten spelers rekening houden met de Ravager. Deze mislukte kloon is de nachtmerrie voor iedereen die een hagelschot probeert te ontwijken. Gelukkig is er een nieuw wapen om mee te klooien. De explosieve Demolition Cannon zou een handje moeten helpen tijdens de vele excursies.

Check hier onze review van Meet Your Maker.

Meet Your Maker is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Behaviour Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Meet Your Maker

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 april 2023

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord