Shooter Meet Your Maker krijgt open bèta

Geplaatst:

De shooter Meet Your Maker krijgt een open bèta. Ontwikkelaar Behaviour Interactive, bekend van Dead by Daylight, laat alvast wat beelden zien in een nieuwe trailer.

Meet Your Maker werd in augustus 2022 aangekondigd door de ontwikkelaar. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin de laatst overgebleven mensen strijden om de middelen te krijgen om te kunnen overleven. De gameplay bestaat eigenlijk voornamelijk uit twee elementen: het bouwen en versterken van je basis en het overvallen van de basis van andere spelers om hun spullen te stelen. Je kunt door je basis op een bepaalde manier op te bouwen, zorgen dat het moeilijker is voor mensen om je basis binnen te dringen. Maak bijvoorbeeld gebruik van verschillende soorten slinkse en gruwelijke vallen, of plaats gewapende bewakers. De bewakers die je kunt neerzetten werken met een 'innovatief AI-registratiesysteem', waardoor je hun patrouilleroutes kunt instellen. De progressie in de game is deels gekoppeld aan andere spelers die je complimenten geven voor leuke of creatieve beveiliging van je basis.

De open bèta van Meet Your Maker duurt een week en begint op 6 februari. Je kunt de bèta spelen via Steam. De volledige game staat op de planning voor 6 april.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Meet Your Maker

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 april 2023

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord