Trailer: Meet Your Maker releaset direct op PlayStation Plus

Geplaatst:

Goed nieuws voor PlayStation-bezitters die Meet Your Maker graag willen spelen. Meet Your Maker verschijnt namelijk direct via PlayStation Plus.

Meet Your Maker is een first-person shooter waarbij je de rol aanneemt van een Builder of van een Raider. De Builders moeten een basis opbouwen en deze verdedigen door middel van verschillende verdedigingsmechanieken. De Raiders krijgen daarentegen de taak om een de basis van een Builder aan te vallen. De releasedatum van Meet Your Maker is nog geen maand van ons verwijderd. Ontwikkelaar Behaviour heeft speciaal voor die releasedatum een nieuwe trailer online gezet. Deze trailer laat ons wat beelden van de game zien, maar nog belangrijker, dat Meet Your Maker op release straks direct beschikbaar is via PlayStation Plus!

Meet Your Maker verschijnt 4 april.

Bron: Behaviour Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Meet Your Maker

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 april 2023

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord