Trailer: Meet your Maker heeft een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 9 december 2022 22:43

Ook Meet Your Maker werd tijdens The Game Awards getoond. Tijdens de show leerden we wanneer we met de game aan de slag kunnen gaan.

Tijdens The Game Awards hebben we een nieuwe trailer kunnen zien van Meet Your Maker. Meet Your Maker is een bijzondere first-person shooter die je in de rol plaatst van een Builder, waarbij je een Outpost moet bouwen en verdedigen. Dit doe je door verschillende verdedigingsmechanieken zoals vallen te plaatsen. Raiders kunnen op hun beurt proberen jouw Outpost over te nemen. Zelf kun je ook de rol van Raider aannemen. Het is dan jouw taak om de Outpost van een andere speler te infiltreren. Deze bijzondere multiplayergame verschijnt volgend jaar, maar je kunt je nu wel alvast opgeven voor de bèta.

Meet your Maker verschijnt 4 april voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: The Game Awards
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Meet Your Maker

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 april 2023

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord