Trailer: Wild Hearts aanwezig tijdens The Game Awards

Geplaatst:

Wild Hearts is aanwezig tijdens The Game Awards. In een verse trailer tonen ze nieuw monsters: de vogel rok genaamd Amaterasu en de gigatijger Golden Tempest.

EA en KOEI TECMO doen een poging om Capcoms Monster Hunter van de troon te stoten in het zeer specifieke monsterjager-genre. De nieuwste trailer toont wat Kemono's die we nog niet eerder gezien hebben. Kemono's zijn vreselijk gemuteerde dieren die vernietigende krachten hebben ontvangen. Ze gebruiken de krachten van de natuur tegen de spelers. De wolf Deathstalker, adelaar Amaterasu en tijger Golden Tempest worden tentoongesteld in de trailer. Gelukkig zien we ook hoe we het moeten gaan opnemen tegen deze beesten.

Check hier gameplay van Wild Hearts.

Wild Hearts is beschikbaar vanaf 17 februari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord