Trailer: Xbox Inside presenteert The Ascent trailer

Geplaatst: 7 mei 2020 17:31
Aangepast: 7 mei 2020 18:30

Cyberpunk 2077 krijgt er concurentie bij. Gedurende de Xbox Inside is er namelijk een trailer getoond van The Ascent, een solo/ co-op actie RPG die zich afspeelt in een cyberpunk wereld.

De corporatie genaamd 'The Ascent Group' is een grootmacht die iedereen onder controle heeft, maar nu is deze ingestort. Dit zorgt voor een hoop chaos en verwarring. De veiligheid en orde van de samenleving is ver te zoeken, dus is iedereen op zichzelf aangewezen voor bescherming en overleving. Jouw doel is om gangs en corporaties te stoppen die de macht over willen nemen en om uit te vinden wat er nou echt gebeurd is met The Ascent Group. Doorzoek en ontdek de achterbuurten van de Ascent Group arcology en maak hier zowel nieuwe vrienden als vijanden. Tijdens gevechten dien je rekening te houden met de lengte en het gewicht van tegenstanders, evenals hun zwakheden.

Bron: Xbox Inside

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Ascent

Series

-

Uitgever

Curve Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 juli 2021

Ontwikkelaar

Neon Giant

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord