The Ascent

  • Ontwikkelaar Neon Giant
  • Eerste releasedatum 29 juli 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Xbox Inside presenteert The Ascent trailer

Cyberpunk 2077 krijgt er concurentie bij. Gedurende de Xbox Inside is er namelijk een trailer getoond van The Ascent, een solo/ co-op actie RPG die zich afspeelt in een cyberpunk wereld.

De corporatie genaamd 'The Ascent Group' is een grootmacht die iedereen onder controle heeft, maar nu is deze ingestort. Dit zorgt voor een hoop chaos en verwarring. De veiligheid en orde van de samenleving is ver te zoeken, dus is iedereen op zichzelf aangewezen voor bescherming en overleving. Jouw doel is om gangs en corporaties te stoppen die de macht over willen nemen en om uit te vinden wat er nou echt gebeurd is met The Ascent Group. Doorzoek en ontdek de achterbuurten van de Ascent Group arcology en maak hier zowel nieuwe vrienden als vijanden. Tijdens gevechten dien je rekening te houden met de lengte en het gewicht van tegenstanders, evenals hun zwakheden.

BRON Xbox Inside

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?