Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Xbox mag Ghostwire: Tokyo bijna verwelkomen

Ghostwire: Tokyo komt naar de Xbox Series X/S. Daarnaast krijgt de game een nieuwe, gratis update.

Toen Ghostwire: Tokyo uitkwam, was het een exclusieve game voor de PlayStation 5, als gevolg van een deal tussen de ontwikkelaar en Bethesda. Die deal loopt binnenkort af, wat betekent dat de game ook naar andere platformen kan komen. Via hun website liet de uitgever weten dat de game vanaf 12 april naar de Xbox Series X/S komt. Ghostwire: Tokyo wordt op die datum meteen onderdeel van de bibliotheek van de Xbox Game Pass. Dat de game ook naar Xbox zou komen, was vorig jaar al een erg aanwezig vermoeden. Naar aanleiding van de overname van Bethesda door Xbox ging er al een gerucht over Ghostwire: Tokyo rond. Op dezelfde datum gaat er ook een gratis update live voor de game, op alle platforms. Bethesda liet weten dat het een enorme update wordt die onder andere nieuwe locaties toevoegt aan de verhalende modus en een geheel nieuwe game modus, waarin je een gauntlet van 30 levels moet zien te overleven.

Ghostwire: Tokyo is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5. De game is vanaf 12 april beschikbaar voor de Xbox Series X|S.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?