Gerucht: Ghostwire: Tokyo binnenkort naar Xbox Series

-

Ghostwire: Toyko's debuut op de Xbox Series laat waarschijnlijk niet veel langer meer op zich wachten. Het platform werd gespot binnen de muren van Bethesda.

Dat Ghostwire: Tokyo uiteindelijk naar de Xbox Series-console zou komen, was natuurlijk een kwestie van tijd. Deathloop bevond zichzelf in dezelfde situatie: een PlayStation 5-exclusieve game terwijl Xbox Bethesda overnam. Nu is er intern al bekendgemaakt bij Bethesda London dat de horrorgame naar Xbox komt. Het staat letterlijk geschreven op de muren. Dus van een drukfoutje zal wel geen sprake zijn. In de eerste trailers van Ghostwire: Tokyo stond vermeld dat de game twaalf maanden exclusief voor de PS5 werd gemaakt. Als dit nog van toepassing is, kunnen we ergens in maart 2023 de game verwachten op de Xbox-consoles en Game Pass.

Check hier onze review van Ghostwire: Tokyo.

Ghostwire: Tokyo is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostwire: Tokyo

Ontwikkelaar:

Tango Gameworks

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

25 maart 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord