Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Gerucht: Ghostwire: Tokyo binnenkort naar Xbox Series

Ghostwire: Toyko's debuut op de Xbox Series laat waarschijnlijk niet veel langer meer op zich wachten. Het platform werd gespot binnen de muren van Bethesda.

Dat Ghostwire: Tokyo uiteindelijk naar de Xbox Series-console zou komen, was natuurlijk een kwestie van tijd. Deathloop bevond zichzelf in dezelfde situatie: een PlayStation 5-exclusieve game terwijl Xbox Bethesda overnam. Nu is er intern al bekendgemaakt bij Bethesda London dat de horrorgame naar Xbox komt. Het staat letterlijk geschreven op de muren. Dus van een drukfoutje zal wel geen sprake zijn. In de eerste trailers van Ghostwire: Tokyo stond vermeld dat de game twaalf maanden exclusief voor de PS5 werd gemaakt. Als dit nog van toepassing is, kunnen we ergens in maart 2023 de game verwachten op de Xbox-consoles en Game Pass.

Check hier onze review van Ghostwire: Tokyo.

Ghostwire: Tokyo is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?