Trailer: Yasuo voegt zich officieel bij de Project L line-up

-

De Free-to-play vechtgame van Riot Games voegt een nieuw League of Legends Champion toe aan de line-up. Via een trailer krijgen we te zien welke aanvallen Yasuo meeneemt naar Project L.

Yasuo is niet het meest geliefde personage van League of Legends, maar is daardoor juist ontzettend iconisch. Dat hij direct onderdeel is van de Project L line-up is dan ook niet verrassend. Eigenlijk was het nieuws al bekend, want Yasuo was al in de eerdere trailers te zien. Nu EVO 2023 dit weekend Nu EVO 2023 dit weekend plaatsvindt, toont de nieuwe trailer zijn vaardigheden. Door zijn connectie met de wind weet hij tijdens het gevecht snel uit te halen met zijn zwaard. We zien dan ook de minitornado en de windbarrière verschijnen. In de resterende minuten zien we vooral Ekko, Ahri en Darius in actie. In de tweede video over Project L, wordt er uitgelegd wat de basis aanvallen zijn en hoe je een aanval kunt blokkeren. Onlangs kregen we al te horen hoe Duo Play werkt in Project L.

Project L gaat verschijnen voor de pc, maar heeft nog geen releasedatum.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2XKO

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord