Trepang2 onderweg naar PS5 en Xbox Series X|S

Geplaatst:

Trepang2 arriveert op de PS5 en Xbox Series X|S in oktober. Dit laat ontwikkelaar Trepang Studios weten via social media.

De actievolle shooter Trepang2 gaat deze herfst verschijnen op de current-gen consoles. Trepang2 was eerder dit jaar al uitgekomen voor de pc, maar nu mag de debuutgame van de gelijknamige ontwikkelaar meerdere platformen komen verrijken. De console-versie van Trepang2 bevat een exclusief cosmetisch item - genaamd de Powerhouse Outfit - wanneer je de titel vooraf bestelt. Console-gamers kunnen een 4K-resolutie en 60fps verwachten, wanneer ze met Trepang2 aan de slag gaan op hun geprefereerde hardware.

Check hier onze review van Trepang2.

Trepang2 is nu beschikbaar voor de pc. Vanaf 2 oktober kun je de first-person shooter beleven op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Trepang Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trepang2

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 juni 2023

Ontwikkelaar

Trepang Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord