Turok: Dinosaur Hunter komt naar Nintendo Switch

Geplaatst: 6 maart 2019 11:50
Aangepast: 6 maart 2019 11:50
-

Er is goed nieuws voor de nostalgische 90's kids onder ons. De Nintendo 64-klassieker Turok: Dinosaur Hunter komt deze maand namelijk naar de Nintendo Switch.

Turok: Dinosaur Hunter is een game die in 1997 verscheen op de Nintendo 64 en pc. In deze shooter kruip je in de huid van tijdreiziger Turok, die delen van een oud relikwie moet verzamelen. Tijdens zijn zoektocht naar dit relikwie komt hij onder andere dinosaurussen en aliens tegen die hij moet verslaan. Om dit te kunnen doen, maakt hij gebruik van verschillende high-tech wapens. Deze klassieker uit de jaren '90 kreeg in 2015 al een HD remaster op pc en vorig jaar nog op de Xbox One. Ditmaal is het dus de beurt aan de console van Nintendo. Een officiële aankondiging moet nog komen, maar Twitteraar Nibel had op de winkelpagina van Nintendo al gezien dat er een pagina was aangemaakt voor de game. Volgens Twitteraar Pixelbuster verschijnt later ook Turok 2: Seeds of Evil op de Switch, daar ontwikkelaar Nightdive Studios dit volgens hem zelf via Discord had bevestigd.

Turok: Dinosaur Hunter verschijnt 18 maart op de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Turok

Ontwikkelaar:

Propaganda Games

Uitgever:

Disney Interactive Studios

Release:

25 juli 2008

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord