Turok

  • Ontwikkelaar Propaganda Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Turok ontdaan van matennaaier-Achievement

Turok, een FPS waarin je het zowel tegen mensen als dino's opneemt, krijgt al bij zijn release een update. Dit omdat er nogal wat ophef was ontstaan over een Achievement die in de Xbox 360-versie te vinden is.

Één van de Achievements is namelijk de 'Grab Bag'-Achievement, onder andere al een keer 'worst multiplayer achievement in the history of games' genoemd. Om deze Achievement te behalen, moet je in een online match 'at least 1 creature, 1 enemy, 1 teammate, and yourself' om zeep helpen. De Achievement zet je er dus toe aan om als maatennaaier je teamgenoten naar de andere wereld te helpen!

Omdat er veel kritiek op de Achievement geleverd is, heeft Propaganda Games, de ontwikkelaar van de game, aangekondigd een patch uit te brengen die ervoor zorgt dat je voor de Achievement alleen nog maar een creature en jezelf hoeft te vermoorden. Je zult natuurlijk nog steeds teamleden kunnen afmaken, maar dit zal niet meer worden beloond met punten en je waarschijnlijk ook niet in dank worden afgenomen door de rest van het team.

Aangezien de PlayStation 3-versie van Turok eenzelfde systeem als de Xbox 360-game gebruikt, zal ook voor deze versie een patch verschijnen. De patch zal niet alleen de 'Accomplishment', zoals een PS3-Achievement heet, aanpassen, maar zal ook ondersteuning aan de rumble-functie en een resolutie van 1080i bieden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?