Turok ontdaan van matennaaier-Achievement

Geplaatst:
Aangepast: 10 mei 2018 14:42

Turok, een FPS waarin je het zowel tegen mensen als dino's opneemt, krijgt al bij zijn release een update. Dit omdat er nogal wat ophef was ontstaan over een Achievement die in de Xbox 360-versie te vinden is.

Één van de Achievements is namelijk de 'Grab Bag'-Achievement, onder andere al een keer 'worst multiplayer achievement in the history of games' genoemd. Om deze Achievement te behalen, moet je in een online match 'at least 1 creature, 1 enemy, 1 teammate, and yourself' om zeep helpen. De Achievement zet je er dus toe aan om als maatennaaier je teamgenoten naar de andere wereld te helpen!

Omdat er veel kritiek op de Achievement geleverd is, heeft Propaganda Games, de ontwikkelaar van de game, aangekondigd een patch uit te brengen die ervoor zorgt dat je voor de Achievement alleen nog maar een creature en jezelf hoeft te vermoorden. Je zult natuurlijk nog steeds teamleden kunnen afmaken, maar dit zal niet meer worden beloond met punten en je waarschijnlijk ook niet in dank worden afgenomen door de rest van het team.

Aangezien de PlayStation 3-versie van Turok eenzelfde systeem als de Xbox 360-game gebruikt, zal ook voor deze versie een patch verschijnen. De patch zal niet alleen de 'Accomplishment', zoals een PS3-Achievement heet, aanpassen, maar zal ook ondersteuning aan de rumble-functie en een resolutie van 1080i bieden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Turok

Series

-

Uitgever

Disney Interactive Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch

Releasedatum

25 juli 2008

Ontwikkelaar

Propaganda Games

Gameliner Awards

-

Lees meer