Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Turok

  • Ontwikkelaar Propaganda Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Turok komt naar Europa

In navolging van de demo die afgelopen week op Xbox Live te downloaden was, zullen ook de PlayStation 3 bezitters de dinosaurusjager binnenkort aan een korte proef kunnen onderwerpen.

De Turok-demo is reeds te downloaden in de VS, maar zal vanaf 7 februari ook met een Europese PSN account te downloaden zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?