Secret Agent Clank

  • Ontwikkelaar High Impact Games
  • Eerste releasedatum 11 juli 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable
  • Gameliner score

Tweede Ratchet & Clank voor de PSP

Op 25 juni brengt High Impact hun tweede Ratchet & Clank titel uit met de naam Secret Agent Clank. In deze PSP game gaat Clank er alleen op uit als geheim agent in zijn eigen "James Bond" avontuur met de nodige grappen en grollen.

High Impact bracht al eerder Ratchet & Clank: Size Matters uit voor de PSP, die wij met vier sterren beoordeelde. Of dit ook voor Secret Agent Clank geldt weten we dus vanaf 25 juni.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?