Lost Planet: Extreme Condition

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 12 januari 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Twintig minuten wachten voor Lost Planet

Eindelijk heb je hem dan. Lost Planet: Extreme Condition voor de PlayStation 3, je stopt hem in je console en wat zie je dan: een installatieprocedure van 20 minuten. Devil May Cry 4 had hier ook al mee te kampen en nu ook deze game.

Je zal minstens vijf gigabyte vrij moeten maken om deze game te kunnen spelen. Reden hiervoor is volgens Capcom, de ontwikkelaar van Devil May Cry en Lost Planet, dat de Blu-Ray speler erg langzaam is waardoor de laadtijden niet kort gehouden kunnen worden. Het enige alternatief hiervoor is de game te installeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?