Update: Super Mario World Mario en Yoshi LEGO set gelekt

-

Waar ouders de LEGO steentjes vervloeken gezien ze er altijd op staan, kent de Deense speelgoedfabrikant toch een groot aantal volwassen fans. Iets wat Nintendo ook ziet, want die breidt de samenwerking steeds verder uit. Nu gloort er wederom een nieuwe set aan de horizon. Een oplettende fan heeft namelijk een nieuwe Super Mario World LEGO set gespot! update: Het lek omtrent de Super Mario World: Mario & Yoshi LEGO set is inmiddels officieel bevestigd.

Super Mario World is één van de - zo niet de - meest bekende games op de Super Nintendo. LEGO met een Nintendo thema is niet onbekend, maar Jay's Brick Blog heeft via een LEGO reseller in Singapore weten te achterhalen dat er een nieuwe set aankomt waarin Mario en Yoshi steen voor steen in elkaar te zetten zijn. De Mario en Yoshi set moet 1.215 steentjes tellen en zou een extra feature moeten hebben. Uit de afbeelding kunnen we namelijk afleiden dat Yoshi zijn tong kan uitsteken middels een kleine slinger.

Het zou zomaar kunnen dat het nieuws omtrent de Super Mario World LEGO set spoedig officieel wordt aangekondigd. San Diego Comic Con is namelijk vandaag van start gegaan. De 1.215 steentjes tellende set zou naar verluidt ongeveer 160 dollar moeten kosten. Wanneer de Mario + Yoshi LEGO set verschijnt is nog niet bekend. Meer LEGO ontdekken?

Het lek is inmiddels bevestigd. De Super Mario World: Mario & Yoshi LEGO set komt te verschijnen op 1 oktober 2024. De set kost je bij aanschaf €129,99.
Check hier vier nieuwe LEGO Fortnite sets, LEGO Horizon Adventures of de recentelijk aangekondigde Legend of Zelda LEGO set!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario 3D World

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

29 november 2013

Reviewscore:

-

Platforms:

Wii U
Reacties
Avatar Mr.Alex
Mr.Alex

25 juli 2024 om 21:30

Deze set is oprecht vet!

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord