Vampire Survivors eert Castlevania met nieuwe DLC

-

Ontwikkelaar poncle slaat wederom de handen ineen met Konami en samen brengen ze een nieuwe DLC uit. Zet je tanden in Vampire Survivors: Ode to Castlevania!

De aankomende uitbreiding staat helemaal in het teken van de befaamde gamereeks Castlevania. Spelers kunnen zich opmaken voor twintig nieuwe personages om mee te overleven; van de Belmonts tot de Belnades. Daarnaast kun je aan de haal met veertig fonkelnieuwe wapens uit het Castlevania-arsenaal. Denk hierbij aan magische wapens, spreuken en natuurlijk een heleboel zwepen. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je je alvast voorbereiden op een lange excursie. Vampire Survivors: Ode to Castlevania brengt namelijk de grootste map tot nu toe naar de game. Uiteraard is het nieuwe speelterrein geïnspireerd op het kasteel van Dracula. Als kers op de taart kun je meer dan dertig nieuwe muziektracks verwachten. Ben jij klaar voor remixes van Castlevania-tracks van de Vampire Survivors-componisten Daniele Zandara en Filippo Vicarelli? Er zitten ook songs van Evelyn Lark en Keygen Church tussen.

Vampire Survivors is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. De Ode to Castlevania-DLC verschijnt op 31 oktober.

Bron: poncle
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Ontwikkelaar:

poncle

Uitgever:

poncle

Release:

20 oktober 2022

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Avatar claudiatjia
claudiatjia

gisteren om 21:29

En met nummers van Master Boot Record! ????

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord