Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Vampire Survivors

  • Ontwikkelaar poncle
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre Indie , Survival , Roguelike
  • Gameliner score -

Vampire Survivors tweede DLC Tides of the Foscari onthuld

De surprise hit van 2022 gaat binnenkort de tweede uitbreiding ontvangen. Vampire Survivors Tides of the Foscari schotelt een heleboel content voor en verpest je 100% completion save!

Vampire Survivors heeft net twee prachtige BAFTA-awards in ontvangst mogen nemen: de prijzen voor Best Game en Game Design werden nederig geaccepteerd. Ontwikkelaar poncle dacht er meteen een schepje bovenop te doen door de tweede DLC te onthullen. In Tides of the Foscari kunnen spelers aan de slag met acht nieuwe personages en dertien nieuwe wapens. Uiteraard kun je het nieuwe speelgoed uittesten op een vers slagveld. De nieuwe stage en verhalende elementen zijn geïnspireerd door West Europeaanse sprookjes en folklore. Je kunt ook luisteren naar nieuwe tracks en er worden twintig nieuwe achievements toegevoegd - zeg maar dag tegen die 100% completion save. Het mooiste nieuws? Het kost je geen drol. De DLC gaat ongeveer een eurootje of twee kosten.

Check hier de vorige Vampire Survivors DLC: Legacy of the Moonspell. We zijn fan van de titel hier bij Gameliner. Lees hier waarom Vampire Survivors de perfecte game is.

Vampire Survivors is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en mobiele apparaten. Tides of the Foscari is verkrijgbaar vanaf 13 april.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?