Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 11 augustus 2020 15:29

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is uitgesteld. De game staat nu gepland voor 2021. Veel meer is er nog niet bekend gemaakt over de nieuwe datum.

'We zullen de komende maanden meer informatie delen over de releasedatum', zo luidt de statement van Hardsuit Labs en Paradox Interactive op Twitter. 'Ons doel is altijd geweest om een zo goed mogelijke game uit te brengen en een waardige opvolger te bieden van de originele Bloodlines game'. Om de kwaliteit van de game te waarborgen is dus het besluit genomen om de RPG uit te stellen naar 2021. Dit is niet de eerste keer dat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is uitgesteld. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de game al in 2019 uitgebracht zou worden. Toen werd de game uitgesteld omdat de ontwikkelaar niet dezelfde fout wilde maken die ze maakten bij de eerste game. De lancering hiervan verliep niet bepaald vlekkeloos.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 staat nu gepland voor 2021.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord