Vang Shaymin in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Geplaatst: 27 februari 2022 16:30
Aangepast: 27 februari 2022 19:20
-

Een bijzondere brief brengt je naar een bijzondere Pokémon. Het is mogelijk om tijdelijk de Pokémon Shaymin te vangen in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Als je je team graag versterkt met de mytische Pokémon Shaymin, dan heb je daarvoor nu de kans in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Door een speciaal event kun je nu een brief van professor Oak ontvangen via de Mystery Gift. Deze brief geeft je toegang tot nieuwe content in de game waar je de bloemenegel Shaymin tegen het lijf kan lopen. Als je deze Pokémon wil hebben dan moet je er wel snel bij zijn, want je hebt slechts tijdelijk de mogelijkheid om de brief van professor Oak in ontvangst te nemen. Voor je de mogelijkheid unlocked om Mystery Gifts te ontvangen moet je tot een bepaald punt in de game gespeeld hebben. Dit staat gelijk aan ongeveer twee uur speeltijd.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn beschikbaar voor de Nintendo Switch. De brief van professor Oak is vanaf vandaag tot en met 27 maart te ontvangen via een Mystery Gift.

Bron: The Pokémon Company
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Ontwikkelaar:

ILCA

Uitgever:

Nintendo

Release:

19 november 2021

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord