Pokémon Brilliant Diamond

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Vang Shaymin in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Een bijzondere brief brengt je naar een bijzondere Pokémon. Het is mogelijk om tijdelijk de Pokémon Shaymin te vangen in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Als je je team graag versterkt met de mytische Pokémon Shaymin, dan heb je daarvoor nu de kans in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Door een speciaal event kun je nu een brief van professor Oak ontvangen via de Mystery Gift. Deze brief geeft je toegang tot nieuwe content in de game waar je de bloemenegel Shaymin tegen het lijf kan lopen. Als je deze Pokémon wil hebben dan moet je er wel snel bij zijn, want je hebt slechts tijdelijk de mogelijkheid om de brief van professor Oak in ontvangst te nemen. Voor je de mogelijkheid unlocked om Mystery Gifts te ontvangen moet je tot een bepaald punt in de game gespeeld hebben. Dit staat gelijk aan ongeveer twee uur speeltijd.

onbekend

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn beschikbaar voor de Nintendo Switch. De brief van professor Oak is vanaf vandaag tot en met 27 maart te ontvangen via een Mystery Gift.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?