Bekijk vandaag de Diamond Dust in Pokémon BD/SP

Geplaatst: 12 januari 2022 18:00
-

Wist je dat 12 januari in de Pokémon-wereld een hele speciale dag is? Vandaag kun je het Diamond Dust-spektakel bekijken in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Net als je dacht dat je alles wist over Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, duikt er weer een feitje op die je niet kende. Op 12 januari kun je een speciaal fenomeen aanschouwen in Snowpoint City dat bekend staat als 'Diamond Dust'. Er valt dan 'diamantenstof' uit de lucht in plaats van de gebruikelijke sneeuw. Dat is een feature die ook al in de originele games op de Nintendo DS zat, maar toch niet enorm bekend is binnen de Pokémon-community. Deze gebeurtenis vindt slechts eenmaal per jaar plaats, dus pak snel je Nintendo Switch erbij en spam die opnameknop! Overigens is vandaag ook één van de zeldzame dagen waarop je meer wilde zakmonstertjes tegenkomt en sneller eieren uit kunt broeden. Neem het er dus van!

Wees er als de kippen bij, want morgen valt de gewoonlijke sneeuw weer in Snowpoint City. Twijfel je nog over de game? Bekijk dan zeker Claudia's review van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Bron: Joe Merrick

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Ontwikkelaar:

ILCA

Uitgever:

Nintendo

Release:

19 november 2021

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord