Pokémon Brilliant Diamond

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Bekijk vandaag de Diamond Dust in Pokémon BD/SP

Wist je dat 12 januari in de Pokémon-wereld een hele speciale dag is? Vandaag kun je het Diamond Dust-spektakel bekijken in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Net als je dacht dat je alles wist over Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, duikt er weer een feitje op die je niet kende. Op 12 januari kun je een speciaal fenomeen aanschouwen in Snowpoint City dat bekend staat als 'Diamond Dust'. Er valt dan 'diamantenstof' uit de lucht in plaats van de gebruikelijke sneeuw. Dat is een feature die ook al in de originele games op de Nintendo DS zat, maar toch niet enorm bekend is binnen de Pokémon-community. Deze gebeurtenis vindt slechts eenmaal per jaar plaats, dus pak snel je Nintendo Switch erbij en spam die opnameknop! Overigens is vandaag ook één van de zeldzame dagen waarop je meer wilde zakmonstertjes tegenkomt en sneller eieren uit kunt broeden. Neem het er dus van!

Wees er als de kippen bij, want morgen valt de gewoonlijke sneeuw weer in Snowpoint City. Twijfel je nog over de game? Bekijk dan zeker Claudia's review van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

BRON Joe Merrick

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?