Pokémon Brilliant Diamond

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Update voor Pokémon BD/SP voegt GWS en events toe

Er is een nieuwe update verschenen voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Daardoor zitten enkele langverwachte features eindelijk in de game.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl verschenen in november van vorig jaar op de Nintendo Switch. Op dat moment ontbraken er nog een aantal belangrijke features in de games. Daarvan werd beloofd dat ze op een later moment zouden worden toegevoegd. Eén daarvan was het recentelijke Shaymin-evenement. Vannacht is er een nieuwe update verschenen voor de remakes die meer van deze features toegevoegd heeft. Zo kunnen spelers die Pokémon Legends: Arceus op hun Nintendo Switch gespeeld hebben, deelnemen aan een evenement waarin de mythische Pokémon Arceus te vangen is. Ook de mysterieuze Darkrai kan binnenkort aan jouw team worden toegevoegd. Vanaf 1 april tot 1 mei kun je een Mystery Gift ontvangen waarmee je toegang kunt krijgen tot een evenement waarin de Dark-type Pokémon te vangen is. Tevens is de Global Wonder Station (GWS) in Jublife City na de update van vandaag eindelijk toegankelijk. Hierin kunnen spelers willekeurig Pokémon ruilen met spelers over de hele wereld. Klinkt dat bekend? Dat kan kloppen, want de feature is vergelijkbaar met Wonder Trade en Surprise Trade uit eerdere Pokémon-games. Voor het gebruik van de GWS is een actief Nintendo Switch Online-abonnement vereist.

onbekend

De versie 1.3-update van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl is nu gratis te downloaden op de Nintendo Switch.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?