Veel nieuwe beelden van Black Myth: Wukong

-

Het moment van release komt in een rap tempo dichterbij, maar voordat dat zover is krijgen we eerst een nieuwe trailer voorgeschoteld. De Black Myth: Wukong trailer bevat niet alleen beelden die we eerder hebben gezien, maar ook nog niet eerder vertoonde gameplay, cutscenes, levels en personages.

Ga er maar eens goed voor zitten, want de nieuwste en laatste trailer voor de release van Black Myth: Wukong duurt een kleine vijf minuten. In dit tijdsbestek zien we beelden en vijanden die we eerder ook al voorbij zagen komen, maar daar blijft het niet bij. Black Myth: Wukong is een Soulslike die volledig in het teken staat van Chinese mythologie. Het hoofdpersonage is gebaseerd op de apenkoning Sun Wukong, die half aap, half mens is. Tijdens gamescom vorig jaar was de game op de beursvloer te spelen en dat leverde dikke wachtrijen op van soms wel vier uur. Rudy is in zijn preview van Black Myth: Wukong al even met de Soulslike aan de slag geweest en dat beviel hem uitstekend.

Black Myth: Wukong verschijnt op 20 augustus voor PlayStation 5 en pc. De Xbox Series versie laat helaas langer op zich wachten, maar wanneer Xbox-gamers met deze Soulslike aan de slag kunnen is nog niet bekend.

Bron: GameScience
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Black Myth: Wukong

Ontwikkelaar:

Game Science

Uitgever:

Game Science

Release:

20 augustus 2024

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Avatar Anita
Anita

10 augustus 2024 om 12:36

Ze hoefde mij niet per se nogmaals te overtuigen om deze game, relatief snel, te halen. Doen ze toch weer met een fantastische trailer.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord