Check hier alle The Game Awards 2023 content

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Verkoopcijfers Chinatown Wars teleurstellend

  • Door Remco van Woensel
  • Op 17 april 2009 om 20:02

De verkoopcijfers van GTA: Chinatown Wars liggen ver onder de verwachtingen. Rockstar en Take Two hadden voorspeld dat de game in de eerste maand 250.000 tot 400.000 keer verkocht zou worden. Nu de harde cijfers bekend zijn, blijkt echter dat de verkoopcijfers van Chinatown Wars hier ver onder zitten. De game is namelijk maar 89.000 keer verkocht. Ook was voorspeld dat Chinatown Wars in het eerste jaar 1 miljoen keer verkocht zou worden. Dit is echter veranderd naar 500.000. Toch denkt Take Two dat de game winstgevend gaat uitpakken:

We believe the experiment was a worthwhile one for Take-Two, and still expect the title to be profitable (though likely marginally so). However, the disappointing first month sales reinforce our view that achieving meaningful success on Nintendo platforms remains a very difficult proposition for third party publishers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?