Warhammer: Vermintide 2

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 8 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Vermintide 2 Chaos Wastes DLC releasewindow onthuld

De nieuwe uitbreiding voor Warhammer: Vermintide 2 genaamd Chaos Wastes heeft eindelijk een releasewindow ontvangen. Ontwikkelaar Fatshark laat ons de datum weten via een teaser.

In de teaser horen we het dialoog van Victor Saltzpyre, één van de speelbare personages in Warhammer: Vermintide 2. Hij geeft aan dat "The End Times" gearriveerd zijn, maar dat de Chaos-factie niet de enige powerhouse is. Op de tweet zijn vele reacties afgegeven door fans, die graag willen weten wat de DLC naar de tafel brengt. Fatshark heeft in ieder geval laten weten dat er geen nieuwe vijanden naar de game komen op dag één. Ze willen ook nog geen belofte maken dat die er komen, maar ze denken er wel over na. Verder laten ze weten dat de geanticipeerde PvP-modus genaamd Versus ook niet bij deze DLC zit. Daar werken ze nog aan, laat Fatshark weten.

Warhammer: Vermintide 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. De Chaos Wastes DLC is beschikbaar in april.

BRON Fatshark

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?