Vermintide 2 Chaos Wastes DLC releasewindow onthuld

Geplaatst: 9 maart 2021 15:45
-

De nieuwe uitbreiding voor Warhammer: Vermintide 2 genaamd Chaos Wastes heeft eindelijk een releasewindow ontvangen. Ontwikkelaar Fatshark laat ons de datum weten via een teaser.

In de teaser horen we het dialoog van Victor Saltzpyre, één van de speelbare personages in Warhammer: Vermintide 2. Hij geeft aan dat "The End Times" gearriveerd zijn, maar dat de Chaos-factie niet de enige powerhouse is. Op de tweet zijn vele reacties afgegeven door fans, die graag willen weten wat de DLC naar de tafel brengt. Fatshark heeft in ieder geval laten weten dat er geen nieuwe vijanden naar de game komen op dag één. Ze willen ook nog geen belofte maken dat die er komen, maar ze denken er wel over na. Verder laten ze weten dat de geanticipeerde PvP-modus genaamd Versus ook niet bij deze DLC zit. Daar werken ze nog aan, laat Fatshark weten.

Warhammer: Vermintide 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. De Chaos Wastes DLC is beschikbaar in april.

Bron: Fatshark
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Vermintide 2

Ontwikkelaar:

Fatshark

Uitgever:

Fatshark

Release:

8 maart 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord