Warhammer: Vermintide 2 Versus-modus keert terug

Geplaatst: 18 januari 2024 09:36
Aangepast: 18 januari 2024 09:36
-

Na bijna vijf jaar afwezig te zijn geweest keert de Versus-modus terug in Warhammer: Vermintide 2. Fatshark praat over de zogeheten 'Closed Alpha Test'.

Via Steam laat ontwikkelaar Fatshark weten dat ze de cultklassieker Vermintide 2 klaarstomen voor een 'Closed Alpha Test'. Het gaat om de langverwachte Versus-gamemodus. Deze 4v4 PvP-ervaring is vergelijkbaar met de Left 4 Dead-versie. Vier spelers spelen de game als vanouds, maar vier andere spelers vullen de rol in van 'Skaven specials'. Het is de bedoeling dat deze uit de kluiten gewassen ratten de 'Ubersreik Five' zoveel mogelijk dwars zitten. Nadat het eerste potje erop zit, wisselen de vier spelers van kant. Het team met de meeste punten na de twee onderonsjes wint. Versus werd voor het eerst onthuld in juni 2019 tijdens de PC Gaming Show, maar werd destijds uitgesteld vanwege de andere prioriteiten die Fatshark had lopen. Gaat de multiplayer-modus nu eindelijk verschijnen? We komen een stapje dichterbij. Vanwege wat technische mankementen heeft Fatshark nog geen datum weten te prikken voor de 'Closed Alpha Test'.

Warhammer Vermintide 2 Versus

Warhammer: Vermintide 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Fatshark
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Vermintide 2

Ontwikkelaar:

Fatshark

Uitgever:

Fatshark

Release:

8 maart 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord