Warhammer: Vermintide 2 telt 10 miljoen spelers

Geplaatst: 10 november 2022 22:05
-

De Warhammer franchise doet het over het algemeen altijd wel goed. Warhammer: Vermintide 2 is daarin geen uitzondering: de game is al door tien miljoen spelers aan de tand gevoeld.

Nu is het zo dat Warhammer: Vermintide 2 al enige tijd uit is, dus wellicht is het niet zo heel gek dat veel mensen de game al hebben gespeeld. Dat neemt echter niet weg dat tien miljoen spelers een ontzettend mooie mijlpaal is. Op de Steampagina van de game is dan ook een afbeelding geplaatst waarin alle spelers worden bedankt voor het spelen van de game. Het is goed mogelijk dat de 7 Years of Tide festiviteiten hebben bijgedragen om die mijlpaal te behalen. Hiermee werd het 7-jarig uitgeven van "Tide"-titels gevierd en kon iedereen tussen 3 en 7 november Warhammer: Vermintide 2 gratis aan zijn of haar bibliotheek toevoegen.

Warhammer Vermintide 24

Inmiddels moet je wel weer gewoon betalen voor Warhammer: Vermintide 2. De game is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Vermintide 2

Ontwikkelaar:

Fatshark

Uitgever:

Fatshark

Release:

8 maart 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord