Downloadnieuws: Warhammer: Vermintide 2 nu gratis op Steam

Geplaatst: 4 november 2022 19:15
Aangepast: 4 november 2022 20:15
-

Ontwikkelaar Fatshark viert de zevende verjaardag van de Tide-franchise. Voorafgaand aan de release van Warhammer 40.000: Darktide kunnen spelers op Steam momenteel Warhammer: Vermintide 2 gratis aanschaffen.

De ontwikkelingsstudio Fatshark gebruikt november om reclame te maken voor de aankomende Warhammer 40.000: Darktide. De Tide-franchise viert nu zijn zevende verjaardag, wat de ontwikkelaar aangrijpt als een gelegenheid voor enkele verjaardagsacties. Dit weekend kunnen spelers Warhammer: Vermintide 2, die in 2018 werd uitgebracht, gratis aanschaffen op Steam. Als de game eenmaal aan je eigen bibliotheek is toegevoegd, kan deze ook na de actie worden gespeeld. Het stopt niet bij een gratis game. Direct na deze promotie komt Trail of Treachery uit, een gratis update voor Warhammer: Vermintide 2. Die kun je dan ook meteen spelen.

Warhammer Vermintide 22

Warhammer: Vermintide 2 is tot 7 november gratis op Steam. Warhammer 40.000: Darktide staat gepland voor een release op 30 november voor pc en Xbox Series. Lees onze preview van Warhammer 40.000: Darktide voor een eerste impressie van de game.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Vermintide 2

Ontwikkelaar:

Fatshark

Uitgever:

Fatshark

Release:

8 maart 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord